Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Göteborg Johanneberg

Du har sökt efter lokaler i Göteborg Johanneberg. Mer info om lokaler i Göteborg Johanneberg .
Du har sökt efter lokaler i Göteborg Johanneberg. Mer info om lokaler i Göteborg Johanneberg .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Göteborg Johanneberg

Johanneberg är beläget i den södra delen av centrala Göteborg. Området är karakteriserat av funkishus och många sluttningar. Området är en lugn plats med gångavstånd till ett flertal grönområden, häribland Johannebergsparken. Med en kort promenad kan man ta sig till Göteborg city. I Johanneberg finner du också skolorna Chalmers och andra universitet. Johanneberg är därför en populär plats för många studenter.


Hitta lokal i Göteborg Johanneberg

Letar du efter lokal i Göteborg Johanneberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Göteborg Johanneberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Göteborg Johanneberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Göteborg Johanneberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Göteborg Johanneberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Göteborg Johanneberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Göteborg Johanneberg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Göteborg Johanneberg?

I Göteborg Johanneberg hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg Johanneberg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg Johanneberg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg Johanneberg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Göteborg Johanneberg.

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg Johanneberg?

Priset på ett lokal i Göteborg Johanneberg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg Johanneberg.