Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Gävle

Hitta din nya lokal i Gävle på listan med lediga lokaler i Gävle nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Gävle, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Gävle. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.

Du har sökt efter lokaler i Gävle. Mer info om lokaler i Gävle .
Du har sökt efter lokaler i Gävle. Mer info om lokaler i Gävle .

Hitta din nya lokal i Gävle på listan med lediga lokaler i Gävle nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Gävle, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Gävle. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.


Värt att veta när du söker lokal till salu i Gävle

Gävle blev benämt som stad redan år 1413 men fick sina första stadsprivilegier först tre decennier senare. Som en tidig stapelstad (rätten att bedriva import och export) konkurrerade staden länge med Stockholm. Detta ledde till ett klagomål från huvudstaden vilket resulterade i att Gävle inte längre var beviljat utrikes sjöfart. Under det stora nordiska kriget (1700-1721) blev så när som på varenda norrländsk kuststad plundrad och nedbränd av ryssarna. Gävle lyckades unkomma detta öde då den svenska militären slog tillbaka det ryska anfallet mot staden. Detta bidrog till en ekonomisk utveckling i klar positiv riktigt för staden som blomstrade när handeln tog fart igen under 1700-talet. Det geografiska läget var optimalt för sjöfarten och innebar att utvecklingen fortsatte långt in på 1800-talet med anläggningen av flertalet stora industrier. Även om denna trend har avtagit de senaste 150 åren har Gävle som mål att vara bland Sveriges mest attraktiva städer för företag till 2025. Detta innebär en kommunal satsning på att ge service samt förenkla näringslivsklimatet för stadens företagare. Ett redan välkänt företag från staden är Mackmyra Svensk Whisky som är landets största whiskydestilleri. Kända personer från Gävle är bland annat hockeyspelaren Nicklas Bäckström, artisten Thomas Di Leva och skådespelaren Rolf Lassgård. Utöver det bodde Cat Stevens här i tidig ålder och gick på Solängsskolan.  


Hitta lokal att hyra i Gävle

Letar du efter lokal i Gävle? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Gävle som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Gävle - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Gävle,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Gävle

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Gävle. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Gävle som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Gävle?

I Gävle hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Gävle baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Gävle kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Gävle?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Gävle.

Hur mycket kostar ett lokal i Gävle?

Priset på ett lokal i Gävle beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Gävle.