Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler till salu i Göteborg

Du har sökt efter Butikslokaler till salu i Göteborg. Mer info om butikslokaler till salu i Göteborg.
Du har sökt efter Butikslokaler till salu i Göteborg. Mer info om butikslokaler till salu i Göteborg.

Hitta lediga butikslokaler till salu i Göteborg. Söker du butik till salu i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Göteborg än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn. Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.


Värt att veta när du söker butik i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.


Hitta butik till salu i Göteborg

Letar du efter butik till salu i Göteborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler till salu i Göteborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga  butikslokaler till salu i Göteborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik till salu i Göteborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om nya butik till salu i Göteborg

Vår lokalersökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik till salu i Göteborg. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik till salu i Göteborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av verksamhetslokaler finns i Göteborg?

I Göteborg hittar du både verksamhetslokaler för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart får besked om nya lokaler i Göteborg .

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg?

Priset för ett lokal i Göteborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg.