Office space for lease, Solna, Click here to see the streetnameGustav IIIs Boulevard

For rent

Foto levereras av Google Streetview och kan vara oprecist:
  • 204400
  • Office space
  • 460 m2

Kontor med vy i flera väderstreck

Välkommen till Gustav III Boulevard i Solna. Här sitter ni i ljusa luftiga lokaler med utsikt åt flera väderstreck. Lokalen är högt belägen på våningsplan 7, men entré på plan 4. Från fastigheten har ni ett av Sveriges allra bästa skyltlägen. Kontakta oss för mer information.


Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. Både Hagaparken och Ulriksdal finns runt hörnet för vackra promenader. Brunnsviken ger goda badmöjligheter på sommaren och under vintern när isen ligger blank kan ni njuta av skridskoåkning.


I närområdet finns ett 10-tal restauranger, flera gym och ett antal småbutiker. På några
minuter gångavstånd, vid Brunnsvikens strand, ligger fyrstjärniga Radisson Blu
Royal Park Hotel, med gym, SPA och restaurang. En kort promenad åt andra hållet hittar ni storslagna Westfield Mall of Scandinavia med fler än 220 butiker och 44 restauranger.
I samma område ligger även Friends Arena och Quality Hotel Friends.


Frösundas perfekta läge i förhållande till E4, flygbussarna och Arlanda är en av förklaringarna till att många stora företag valt att förlägga sina huvudkontor här. För den som åker kollektivt finns här ett 15-tal busslinjer. Från Solna station tar det bara 5 minuter till Odenplan och 8 minuter till Stockholm City med pendeltåget. 2025 planeras den nya gula tunnelbanelinjen, med stationerna Arenastaden, Södra Hagalund och Hagastaden, vara klar. Den nya linjen knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.
Parkering
Garage finns i fastigheten

NB! You can get all the info about this premise by following the guide in the green field!