Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lagerfastigheter till salu i Västerås

Du har sökt efter Lager till salu i Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Lager till salu i Västerås.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Lager, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Västerås. Klicka här för att läsa mer.

Hitta lediga lager till salu i Västerås. Söker du lager till salu i Västerås, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Västerås än lager, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.

Värt att veta när du sökerlager i Västerås

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.


Hitta lager till salu i Västerås

Letar du efter lager till salu i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lager till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lager till salu i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager till salu i Västerås på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager till salu i Västerås, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager till salu i Västerås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager till salu i Västerås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager till salu i Västerås som matchar dina sökkriterier.