Denna annons är upprättad av en användare
Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

8 - 40 m2 kontor att hyra i Lundby

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 65326
  • Kontor
  • Kontorshotell
  • Ja
  • Ja
  • 8 - 40 m2
  • Inte angivet

Kontor att hyra, Lundby, Regnbågsgatan

Kontorsrum
Vi erbjuder moderna och ljusa kontorrum mellan 8 och 40 m2. Kontorsrummen hyrs möblerade med högklassiga kontorsmöbler med höj- och sänkbara skrivbord och sköna kontorsstolar. Samtliga rum är luftkonditionerade och renoverade 2015. Alla rum är självklart låsbara och du får egen access till ditt rum dygnet runt. Internetanslutning (upp till 100 Mbit/s) ingår alltid när du hyr ett kontorsrum hos oss.

Fast plats i landskap
Med en arbetsplats i vår Business Lounge får du samma förmåner som våra kontorsrumskunder, utan att du behöver hyra ett eget rum. Du får tillträde till lokalen dygnet runt, en postbox är inkluderad i priset och du kan alltid lita på att en arbetsplats är tillgänglig. Komplettera med en låsbar rullhurts eller bokhylla för din personliga förvaring.

Flexplats i landskap
Behöver du en arbetsplats bara ibland? Är din huvudsakliga arbetstid förlagd ute hos kund? Kanske har ditt företag sin bas utanför Göteborg, eller i en annan del av landet, samtidigt som dina kunder finns i Göteborg? Då passar vårt koncept Flex bäst. Du förbetalar arbetsplatsen i ett visst antal dagar att nyttja när du vill under en bestämd tidsperiod. Vanligast är Flex10 där du får 10 dagar att nyttja under tre månader. Samtidigt får du tillgång till mötesrum, lunchrum och de övriga förmåner som vi erbjuder. Som Flexkund har du tillträde till arbetsplatsen under ordinarie kontorstider.

Service: Bredband, Företagsadress, Konferensrum, Kopieringsmaskin, Kök/lunchrum, Möblerat

Detta kontor att hyra, som alternativt kan användas till Kontorshotell ligger på Regnbågsgatan i Lundby. Lundby har postnummer 41755, och ligger i kommunen som ligger i Göteborg. Lokalen är totalt 40 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 27.6.2016, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.