Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

75 m2 kontor att hyra på Södermalm

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 357751
  • Kontor
  • 75 m2
  • Inte angivet

Kontor att hyra, Södermalm

Hyr kontor om 75 kvm med slående utsikt!
Varmt välkomna till denna lokal där läge är a och o! På plan 13 med en fantastisk milsvid utsikt mot Globen och Årstaviken, härligt ljusinsläpp och öppen social planlösning gör sig denna lokal till det perfekta mindre kontoret. Denna lokal är unik i sitt slag att den är så pass högt upp att inte ens hissarna tar dig hela vägen upp. Lokalen kommer att iordningställas i samråd med nästa hyresgäst. Planlösningen erbjuder ett pentry, teamsrum, wc och ett öppet kontorslandskap.
Om fastigheten
Välkommen till [xxxxx] 100 med reception, café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns fyra gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Dusch- och omklädningsrum återfinns i entrén.
Service
Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Och för den som uppskattar natur, utomhusbad, tennis, promenader mm så är det bara ett stenkast ned till Årstaviken. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.
Kommunikationer
På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.
Läs mer om fastigheten

Detta kontor att hyra ligger på Ringvägen på Södermalm. Södermalm har postnummer 11823, och ligger i kommunen som ligger i Stockholm. Lokalen är totalt 75 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 20.1.2023, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.