Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Nyrenoverat kontor med lager i markplan!

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 342484
  • Kontor
  • Industrilokal
  • Lager
  • 603 m2
  • Inte angivet

Kontor , Västerort, Gunnebogatan

Nyrenoverat kontor med lager i markplan!

Renoverat kontor med lager i populära Lunda Affärsområde med närhet till flera restauranger och gångavstånd till tunnelbanan, pendeln och bussar.

Beskrivning

Fräscht och snyggt kontor om ca 387 kvm med lager i markplan om ca 216 kvm. Den totala ytan uppgår till 603 kvm. Kontoret är nyrenoverat och håller en hög modern standard med bland annat installerad kyla.
Gott om P-platser finns i direkt anslutning till lokalen. Lagret har en generös takhöjd om ca 4 meter och en lastport som mäter 3,30 m i bredd och 2,70 m i höjd. Idag är en del av lagret byggt som kontor men vid behov kan det byggas om.

Service

350 meter från fastigheten ligger den populära restaurangen Heat.

Tillträdesdatum

Enligt överenskommelse

Övrigt

[xxxxx] arbetar långsiktigt med att äga och förvalta fastigheter i Sveriges mest expansiva regioner. Vi är sedan 1994 noterade på Nasdaqs MidCap-lista och förvaltar idag mer än 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta. Vår ambition är att vara en smidig och effektiv partner för företag som vill utveckla sin verksamhet.

Fastigheten

Domnarvet 41

Detta kontor att hyra, som alternativt kan användas till Industrilokal eller Lager ligger på Gunnebogatan i Västerort. Västerort har postnummer 16353, och ligger i kommunen som ligger i Stockholm. Lokalen är totalt 603 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 20.9.2022, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.


Liknande lokaler