Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

770 m2 kontor att hyra i Malmö Centrum

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 329652
  • Kontor
  • 770 m2
  • Inte angivet

Kontor att hyra, Malmö Centrum

Hyr ett rumsindelat kontor med genomgående planlösning i Thulehuset i centrala Malmö
Ert nästa kontor har en lätt, luftig och behaglig känsla med möjlighet till rumsindelat kontor. LEDbelysningen i Thulehuset får rentav vila för det mesta, eftersom ljusinsläppet från de många fönstren gör sitt gedigna jobb.

Ni är självklart med och påverkar när lokalerna anpassas efter er verksamhet och dess skiftande behov, med en bas av ytskikt och installationer av hög standard. I köket finner ni ett nytt Marbodal-kök och mötesrummen är omringade av högkvalitativa glaspartier.

Här utformar ni er värld – från skylten på fasaden till planlösningen med den hemtrevliga samlingspunkten och arbetsstationerna som stödjer era arbetssätt.

Välkommen att höra av dig för mer information eller en visning till Martina Barisic, [xxxxx]
Om fastigheten
Utanför dörren finner vi Malmös stadskärna och det är aldrig långt till liv och rörelse, promenadstråk eller service när ni behöver det. Trevliga shoppinggator, Lilla Torg med caféer och restauranger – allt finns en kort promenad bort.
Service
Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.
Kommunikationer
På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.
Läs mer om fastigheten

Detta kontor att hyra ligger på Djäknegtan i Malmö Centrum. Malmö Centrum har postnummer 20001, och ligger i kommunen som ligger i Malmö. Lokalen är totalt 770 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 12.5.2022, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.