Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

300 m2 kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 329431
  • Kontor
  • 300 m2
  • Inte angivet

Kontor att hyra, Stockholm Innerstad

Hyr fint kontor mitt i city, högst upp i fastigheten med coworking i entréplan
Lokalen har en smart planlösning som kombinerar arbetsplatser i
öppet landskap med flertalet mötesrum.
Öppen lounge med pentry som erbjuder ytor för både umgänge och arbete.
Som hyresgäst i denna fastighet har man även möjlighet att nyttja större mötesrum i vår coworkingyta Verkstan.
Om fastigheten
[xxxxx] ligger i hjärtat av centrala Stockholm, mittemellan Kungsgatan, Stureplan, Kungsträdgården och Hötorget. I entréplan finns co-working-miljön Verkstan för våra hyresgäster. Fastigheten har två innergårdar. Den ena med boulebana och trädgårdsmöbler och den andra med en stor cykelparkering med anslutande dusch- och omklädningsrum för husets hyresgäster.
Service
I kvarteret finns all tänkbar service och kommers med närhet till såväl NK och Sturegallerian som till stora varumärkeskedjor, restauranger, kaféer, apotek och systembolag. Spännande grannar är även Mood-gallerian och Epicenter.
Kommunikationer
Kvarteret ligger mittemellan tunnelbanestationerna Östermalmstorg (röd linje) och Hötorget (grön linje). På tio minuters promenadavstånd finns Stockholms Central med tunnelbana, bussar, pendeltåg, fjärrtåg samt Flygbussarna och Arlanda Express.
Läs mer om fastigheten

Detta kontor att hyra ligger på Jakobsbergsgatan i Stockholm Innerstad. Stockholm Innerstad har postnummer 11144, och ligger i kommunen som ligger i Stockholm. Lokalen är totalt 300 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 11.5.2022, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.