Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Örnsköldsvik

Du har sökt efter lokaler i Örnsköldsvik. Mer info om lokaler i Örnsköldsvik .
Du har sökt efter lokaler i Örnsköldsvik. Mer info om lokaler i Örnsköldsvik .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Örnsköldsvik

Via E4:an 11 mil söder om Umeå ligger Örnsköldsvik. Staden har ett rikt föreningsliv med över 700 föreningar inom bland annt både musik och idrott. Föreningen musikhuset har spelat en viktig roll på senare år, liksom ishockeyklubben Modo Hockey. Staden ligger vackert beläget längs Höga Kusten med många möjligheter till fantastiska utomhusaktiviteter, både sommar och vinter. I övrigt är Örnsköldsvik en stad som präglas av internationella företag och har ett stort utvecklingsfokus. Drygt 2500 företag finns idag verksamma i staden. Örnsköldsvik står för 3 procent av Sveriges totala export, en anmärkningsvärd siffra förhållande till kommunens storlek. Sedan flera decennier tillbaka har staden kännetecknats av en stark industrikultur. Detta i kombination med forskningssamarbeten med Umeå Universitet och Mittuniversitetet har lett till att Örnsköldsvik är världsledande på marknader så som skogs-, verkstads-, och processindustrin. Exempel på företag som finns etablerade i omrdådet är Metsä Board, Fjällräven, BAE Systems och Domsjö Fabriker.


Hitta lokal i Örnsköldsvik

Letar du efter lokal i Örnsköldsvik? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Örnsköldsvik som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Örnsköldsvik - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Örnsköldsvik,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Örnsköldsvik

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Örnsköldsvik. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Örnsköldsvik som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Örnsköldsvik?

I Örnsköldsvik hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Örnsköldsvik baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Örnsköldsvik kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Örnsköldsvik?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Örnsköldsvik.

Hur mycket kostar ett lokal i Örnsköldsvik?

Priset på ett lokal i Örnsköldsvik beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Örnsköldsvik.