Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Härnösand

Du har sökt efter lokaler i Härnösand. Mer info om lokaler i Härnösand .
Du har sökt efter lokaler i Härnösand. Mer info om lokaler i Härnösand .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Härnösand

Drygt 5 mil norr om Sundsvall längs E4:an ligger Härnösand. Härnösand ses ofta som södra ingången till naturarvet Höga Kusten. Staden är omringad av vacker natur i form av skog, branta kuster och skärgård. Området erbjuder många aktivteter, både inomhus och utomhus. Exempel på dessa är stadens museum och stadens friluftsaktiviteter så som kanoting, skidåkning och hiking. I utbildningsväg finns flera grundskolor och på högre nivå även campus Härnösand som är en del av Mittuniversitetet. Närmsta sjukhus finns i Sundsvall. Staden har präglats av rikt industriliv med fokus på varvsindustri och sjöfart. Idag domineras arbetslivet dock av offentlig verksamhet och tillverkningsindustrin har minskat under de senaste decennierna. Exempel på offentliga verksamheter i staden är Mittuniversitetet, länsstyrelsen och Specialpedagogiska skolmyndigheten. Exempel på privata företag är Com Hem, Logosol och SCA Bionorr.


Hitta lokal i Härnösand

Letar du efter lokal i Härnösand? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Härnösand som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Härnösand - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Härnösand,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Härnösand

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Härnösand. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Härnösand som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Härnösand?

I Härnösand hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Härnösand baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Härnösand kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Härnösand?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Härnösand.

Hur mycket kostar ett lokal i Härnösand?

Priset på ett lokal i Härnösand beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Härnösand.