Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Säffle

Du har sökt efter lokaler i Säffle. Mer info om lokaler i Säffle .
Du har sökt efter lokaler i Säffle. Mer info om lokaler i Säffle .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Säffle

Drygt 5 mil sydväst om Karlstad ligger Säffle. I utbildninsgväg finns det flera grundskolor i Säffle tätort och med omnejd. Det finns en gymnasieskola med flera program, exempel på dessa är samhälle, natur, ekonomi, transport och vård. Andra typer av utbildningar som erbjuds i staden är vuxenutbildningar på olika nivåer, en särgymnasieskola och musik/kulturskola. Säffle kommun tillgodoser även kommunen med ett rikt utbud av kulturella aktiviteter inom musik, konst, hantverk, litteratur och dans. Säffle har ett rikt föreningsliv med en mängd olika typer av inriktningar. Alltifrån kulturella föreningar till rid- och dykarklubbar. Säffle har länge varit en kommun som producerat och tillverkat varor, exempel på detta är numera nedlagda färgerier, guterier och sågverk som varit verksamma i området. Största industrierna idag är Nordic Paper Seffle AB, Somas och BTG Pulp & Paper Sensors AB. Idag har staden dock anpassat sig mer till det moderna samhället och erbjuder nu också många tjänster. Säffle kan erbjuda en strategisk geografisk placering vid järnväg, Värnen, E45 och E18. Hotell- och konferensmöjligheterna i Säffle är relativt goda.


Hitta lokal i Säffle

Letar du efter lokal i Säffle? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Säffle som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Säffle - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Säffle,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Säffle

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Säffle. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Säffle som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Säffle?

I Säffle hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Säffle baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Säffle kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Säffle?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Säffle.

Hur mycket kostar ett lokal i Säffle?

Priset på ett lokal i Säffle beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Säffle.