Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Kristinehamn

Du har sökt efter lokaler i Kristinehamn. Mer info om lokaler i Kristinehamn .
Du har sökt efter lokaler i Kristinehamn. Mer info om lokaler i Kristinehamn .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Kristinehamn

Drygt 4 mil öster om Karlstad ligger Kristinehamn. Stadens smeknamn "Lusasken" kommer ifrån Lusseasken som i sin tur kommer ifrån en insamling till fattiga sjömän. Insamlingen töms än idag på Luciadagen och pengarna går till Sjöräddningssällskapets verksamhet. Sedan 2011 är även Kristinehamn varumärktskyddad som Sveriges Cupcake City, eftersom det årligen arrangeras cupcakekalas i maj månad. I staden finns det tre gymnasieskolor och en folkhögskola, Krisitinehamns folkhögskola, KPS. I kulturväg finns det ett konstmuseum som bland annat huserat utställningar av Alvar Aalto och Picasso. Ett annat välkänt riktmärke för staden är Picassoskulpturen på strandudden. Idag finns det drygt 1500 företag registrerade i Kristinehamn, varav cirka 800 av dessa är aktiebolag. Kristinehamns kommun är stadens största arbetsgivare tillika Värmalnds län fjärde största arbetsgivare. Stadens störsa privata arbetsgivare är Roll-Royce, tillverkare av bland annat propellrar, vattenjet och andra system för framdrivning av fartyg. Andra stora arbetsgivare i staden är Casco, Akzo Nobel och Wiréns Åkeri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att ta sig till och från Kristinehamn. Europavägen 18 (Oslo - Stockholm) samt riksväg 26 löper genom staden. Det finns långdistansbussar till bland annat Oslo, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Värnens näststörsta hamn ligger i Kristinehamn och drivs av Vänerhamn AB. Staden ligger även längs Värmlandsbanan och Inlandsbanan och det är möjligt att via tåg åka till bland annat Karlstad, Oslo, Örebro, Stockholm, Göteborg och Trollhättan. Hotell- och konferensmöjligheterna är goda i Kristinehamn.


Hitta lokal i Kristinehamn

Letar du efter lokal i Kristinehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Kristinehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Kristinehamn - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Kristinehamn,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Kristinehamn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Kristinehamn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Kristinehamn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Kristinehamn?

I Kristinehamn hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Kristinehamn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kristinehamn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Kristinehamn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Kristinehamn.

Hur mycket kostar ett lokal i Kristinehamn?

Priset på ett lokal i Kristinehamn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Kristinehamn.