Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Upplands Väsby

Du har sökt efter lokaler i Upplands Väsby. Mer info om lokaler i Upplands Väsby .
Du har sökt efter lokaler i Upplands Väsby. Mer info om lokaler i Upplands Väsby .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Upplands Väsby

Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen.  konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.


Hitta lokal i Upplands Väsby

Letar du efter lokal i Upplands Väsby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Upplands Väsby som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Upplands Väsby - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Upplands Väsby,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Upplands Väsby

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Upplands Väsby. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Upplands Väsby som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Upplands Väsby?

I Upplands Väsby hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Upplands Väsby baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Upplands Väsby kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Upplands Väsby?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Upplands Väsby.

Hur mycket kostar ett lokal i Upplands Väsby?

Priset på ett lokal i Upplands Väsby beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Upplands Väsby.