Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Nykvarn

Du har sökt efter lokaler i Nykvarn. Mer info om lokaler i Nykvarn .
Du har sökt efter lokaler i Nykvarn. Mer info om lokaler i Nykvarn .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Nykvarn

Cirka 15 kilometer väster om Södertälje ligger Nykvarn. Nykvarn har något som lockar alla, alltifrån vacker och lugna naturområden till aktiviteter för hela familjen. Här kan du spela golf, rida häst eller bada i en av Sveriges renaste sjöar. Den mest kända aktiviteten i området är Taxinge Slott med sitt kak- och tårtbord med över 50 olika godsaker. En av de främsta fördelarna med Nykvarn är det strategiska läget och närheten till Mälarområdet med hela 3,5 miljoner människor. I kommunikationsväg är det bland annat möjligt att åka till Stockholm via Svealandsbanan på endast 28 minuter. Europaväg 20 löper strax utanför Nykvarn. I Nykvarn finns det 800 registrerade anställda, av dessa har endast 20 fler än 10 anställda. Exempel på dessa är Volkswagen och Tikkurila. De flesta är små företag med inriktning på service. Värt att nämna är att Nykvarn kommun är en del av regionala Stockholm Business Alliance under varumärket Stockholm the Capital of Scandinavia.


Hitta lokal i Nykvarn

Letar du efter lokal i Nykvarn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Nykvarn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Nykvarn - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Nykvarn,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Nykvarn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Nykvarn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Nykvarn som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Nykvarn?

I Nykvarn hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Nykvarn baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Nykvarn kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Nykvarn?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Nykvarn.

Hur mycket kostar ett lokal i Nykvarn?

Priset på ett lokal i Nykvarn beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Nykvarn.