Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Stockholm Södermalm

Du har sökt efter lokaler i Stockholm Södermalm. Mer info om lokaler i Stockholm Södermalm .
Du har sökt efter lokaler i Stockholm Södermalm. Mer info om lokaler i Stockholm Södermalm .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Stockholm Södermalm

Södermalm har med sin speciella stil nästan blivit synonymt med en avslappnad och hipster-inspirerad stil som är vanligt förekommande på söder. Här finns det flera second hand-butiker, mikrobryggerier och prisbelönta caféer och bagerier, samtidigt som det också finns stora köpcentran, etablerade varumärken och diskotek för alla åldrar. Södermalm brukar därför beskrivas som en dynamisk stadsdel med ett rikt socialt liv under dygnets alla timmar. Vidare finns här också gott om kultur i form av muséer, utställningar och historiska byggnader. Namnet Södermalm började nämligen redan ta form i dokument daterat till 1288, även om den dåvarande stavningen var Suthraemalm, och stadsdelen började därefter sakta ta form. Det var dock inte förrän på slutet av 1500-talet som befolkningstillväxten tog fart och så sent som mot slutet av 1800-talet den kom igång på allvar. Södermalm blev då främst arbetarnas stadsdel, även om stadsdelen idag kännetecknas av dyra bostäder och ett av Stockholms trendigaste områden att bo i. En av de delar på Södermalm som har kommit att bli en av de allra mest omtalade och populära bland såväl Stockholmare som turister är den del som fått det inofficiella namnet SoFo (Söder om Folkungagatan), som sedan 90-talet växt in i namnet och bildar ett område kännetecknat av restauranger, småbutiker, caféer och en speciell livsstil. 


Hitta lokal i Stockholm Södermalm

Letar du efter lokal i Stockholm Södermalm? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Stockholm Södermalm som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Stockholm Södermalm - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Stockholm Södermalm,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Stockholm Södermalm

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Stockholm Södermalm. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Stockholm Södermalm som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Södermalm?

I Stockholm Södermalm hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Södermalm baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Södermalm kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Södermalm?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Södermalm.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Södermalm?

Priset på ett lokal i Stockholm Södermalm beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Södermalm.