Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Svedala

Du har sökt efter lokaler i Svedala. Mer info om lokaler i Svedala .
Du har sökt efter lokaler i Svedala. Mer info om lokaler i Svedala .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta lokal i Svedala

Letar du efter lokal i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Svedala - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Svedala,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Svedala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Svedala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Svedala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Svedala?

I Svedala hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Svedala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Svedala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Svedala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Svedala.

Hur mycket kostar ett lokal i Svedala?

Priset på ett lokal i Svedala beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Svedala.