Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Sjöbo

Du har sökt efter lokaler i Sjöbo. Mer info om lokaler i Sjöbo .
Du har sökt efter lokaler i Sjöbo. Mer info om lokaler i Sjöbo .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Sjöbo

Ovanför centrala Borås ligger stadsdelen Sjöbo, som sträcker sig från Borås Djurpark norrut till Öresjö. Det är i denna stadsdel som textilindustrin i Borås tog fart och expanderade, med start under mitten av 1900-talet. Belägenheten av området gör det enkelt att ta sig till innerstaden med både buss och bil på ca 10 minuter. Sjöboleden är också en effektiv kommunikationsled. Mitt på Sjöbo ligger Sjöbo torg, ett stadsdelscentrum med tydligt bevarad 1950-talsarkitektur. Många av områdets industrier är etablerade på den den södra och östra sidan, med många av dessa vid Björkhemsgatan. Närheten till service och natur, samt till innerstaden gör Sjöbo till ett attraktivt område med stor potential för utveckling från bland annat ett företagsperspektiv. I Sjöbo ligger Borås största vattenverk, Sjöbo Vattenverk.


Hitta lokal i Sjöbo

Letar du efter lokal i Sjöbo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Sjöbo som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Sjöbo - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Sjöbo,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Sjöbo

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Sjöbo. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Sjöbo som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Sjöbo?

I Sjöbo hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Sjöbo baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Sjöbo kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Sjöbo?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Sjöbo.

Hur mycket kostar ett lokal i Sjöbo?

Priset på ett lokal i Sjöbo beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Sjöbo.