Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Landskrona

Du har sökt efter lokaler i Landskrona. Mer info om lokaler i Landskrona .
Du har sökt efter lokaler i Landskrona. Mer info om lokaler i Landskrona .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Landskrona

Landskrona ligger drygt 3 mil nordväst om Lund. "Vad här är vackert, just nu. Man kunde bjuda hit folk och låta dem betala för att få sitta vid vår strand och se sundet." - de vackra orden skrev Selma Lagerlöf om Landskrona under tiden som hon var bosatt i Landskrona på sena 1800-talet. Landskrona ligger beläget vid Öresund och vissa klara dagar kan man se ända till Köpenhamn och Öresundsbron. I kulturväg finns det flera populära återkommande evanemang varje år, exempel på dessa är Kulturnatten, Landskronagalan och Landskrona Trädgårsgille. Staden har en lång historia som industristad där varvet har spelat en betydande roll för området. Ett sockerimperium och flygplanstillverkning har också satt sina spår i staden. Idag har staden ett god företagsklimat tack vare ett väl utbyggt vägnät, en hamn, goda tåg- och flygförbindelser samt ett välutvecklat IT- och telenät. Näringslivet präglas idag av tillverkningsindustrin där de största områdena är maskin, transportmedel, livsmedel, metall, gummi och plast. Andelen tjänsteföretag är relativt låg i Landskrona. Företag som har valt att placera sina verksamheter i staden, och som även är stora arbetsgivare, är DSV AB, Enercon och Santa Maria AB.


Hitta lokal i Landskrona

Letar du efter lokal i Landskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Landskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Landskrona - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Landskrona,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Landskrona

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Landskrona. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Landskrona som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Landskrona?

I Landskrona hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Landskrona baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Landskrona kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Landskrona?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Landskrona.

Hur mycket kostar ett lokal i Landskrona?

Priset på ett lokal i Landskrona beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Landskrona.