Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Kristianstad

Du har sökt efter lokaler i Kristianstad. Mer info om lokaler i Kristianstad .
Du har sökt efter lokaler i Kristianstad. Mer info om lokaler i Kristianstad .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Kristianstad

Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum. Här hittar du lugnet med varierad natur men också spännande och annorlunda upplevelser, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Kommunen har omkring 85 000 invånare och av dem bor omkring 40 000 i staden Kristianstad. Den danske kungen Christian IV grundade staden Kristianstad 1614. Fästningsstaden Kristianstad var tänkt som en stad för försvar, hantverk och handel.  Handelstraditionen finns kvar.  Den kompakta stadskärnan har många butiker och serveringar och i utkasten av staden finns flera handelsområden. Kristianstad utsågs 2014 till Årets stadskärna.

Kristianstad ligger i södra Sverige i Skåne län. I Kristianstad är det lägsta punkt i Sverige. Strax intill E22 några utanför Kristianstad på en plats i Kristianstads vattenrike är markpunkt som inte är grävd. Markpunktet är 2,32 meter under havsnivån.


Hitta lokal i Kristianstad

Letar du efter lokal i Kristianstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Kristianstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Kristianstad - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Kristianstad,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Kristianstad

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Kristianstad. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Kristianstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Kristianstad?

I Kristianstad hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Kristianstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Kristianstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Kristianstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Kristianstad.

Hur mycket kostar ett lokal i Kristianstad?

Priset på ett lokal i Kristianstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Kristianstad.