Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Helsingborg

Du har sökt efter lokaler i Helsingborg. Mer info om lokaler i Helsingborg .
Du har sökt efter lokaler i Helsingborg. Mer info om lokaler i Helsingborg .


Värt att veta när du söker lokal till salu i Helsingborg

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.


Hitta lokal i Helsingborg

Letar du efter lokal i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Helsingborg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Helsingborg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Helsingborg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Helsingborg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Helsingborg?

I Helsingborg hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Helsingborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Helsingborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Helsingborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Helsingborg.

Hur mycket kostar ett lokal i Helsingborg?

Priset på ett lokal i Helsingborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Helsingborg.