Lager till salu i Örebro

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Örebro län och lagerlokaler till investering i Örebro län. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Örebro län eller lagerlokaler i Örebro län til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Örebro län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
Det finns tyvärr inte några helt precisa matchningar för din sökning. Vår sökrobot föreslår dock att du tittar närmre på nedanstående lokaler som påminner om din sökning, även om de inte passar perfekt till dina kriterier. Kom ihåg att du alltid kan använda sökfiltret för att precisera din sökning.

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Örebro under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Örebro under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Örebro på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Örebro som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Örebro som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Örebro över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Örebro över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Örebro över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
5. december 2023 0 0 0
4. december 2023 0 0 0
3. december 2023 0 0 0
2. december 2023 0 0 0
1. december 2023 0 0 0
30. november 2023 0 0 0
29. november 2023 0 0 0
28. november 2023 0 0 0
27. november 2023 0 0 0
26. november 2023 0 0 0
25. november 2023 0 0 0
24. november 2023 0 0 0
23. november 2023 0 0 0
22. november 2023 0 0 0
21. november 2023 0 0 0
20. november 2023 0 0 0
19. november 2023 0 0 0
18. november 2023 0 0 0
17. november 2023 0 0 0
16. november 2023 0 0 0
15. november 2023 0 0 0
14. november 2023 0 0 0
13. november 2023 0 0 0
12. november 2023 0 0 0
11. november 2023 0 0 0
10. november 2023 0 0 0
9. november 2023 0 0 0
8. november 2023 0 0 0
7. november 2023 0 0 0
6. november 2023 0 0 0
5. november 2023 0 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Örebro

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Örebro. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Örebro över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Örebro över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Örebro över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 0
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift ¤¤¤

Lagerlokaler till salu i Örebro

Letar du efter lagerlokaler till salu Örebro har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Örebro

Letar du efter lager till salu i Örebro har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Örebro.

Värt att veta när du söker lager i Örebro

Örebro är en växande näringslivsstad med en stark tillväxt i både privat och offentlig sektor. Staden har ett strategiskt läge vid E18 och E20, och är nära Stockholm och Göteborg. Örebro är också en viktig knutpunkt för järnväg och flyg.

Stadens näringsliv är diversifierat, med en stor andel tjänsteföretag. Här finns också en stark industrisektor, med företag inom bland annat metallindustri, fordonsindustri och läkemedelsindustri.

Örebro är en attraktiv stad för företagande, med en välutbildad arbetskraft och ett starkt näringslivsklimat. Staden har också ett rikt kulturliv och ett bra utbud av fritidsaktiviteter.

Örebro har även en lång historia som handelsstad, och har alltid varit en viktig knutpunkt för transporter och kommunikationer. Staden har också en stark tradition inom industri och teknik. Idag är Örebro en modern och växande näringslivsstad med en stark ekonomi.

Örebro har dessutom goda transportmöjligheter för företag, både inom staden och till andra delar av Sverige och världen. För företag i Örebro innebär de goda transportmöjligheterna att det är enkelt att transportera varor och personal. Det är också enkelt att nå andra delar av Sverige och världen, vilket kan vara viktigt för företag som exporterar eller importerar varor eller tjänster.

Stadsdelar i Örebro

Örebro är indelat i dessa stadsdelsområden:

  • Innerstaden är Örebros historiska centrum. Här finns en rad kulturella och kommersiella byggnader, bland annat Örebro slott, Örebro stadsteater, Örebro konserthus, och Örebro läns museum. Innerstaden är också ett populärt shoppingområde, med en rad butiker och restauranger.

  • Söder är en stadsdel med en blandad bebyggelse av bostäder, kontor och verksamheter. Här finns bland annat Örebro universitet, Örebro stadsbibliotek, och Örebros nyaste stadsdel, Sörbyängen.

  • Norr är en stadsdel med en stor andel bostäder. Här finns också en del verksamheter, bland annat Örebros sjukhus, Örebros domkyrka, och Örebros största stadspark, Brunnsparken.

  • Öster är en stadsdel med en varierad bebyggelse av bostäder, kontor och verksamheter. Här finns bland annat Örebros största köpcentrum, Mariebergs köpcentrum, och Örebros nyaste stadsdel, Mariebergsstaden.

  • Väster är en stadsdel med en stor andel bostäder. Här finns också en del verksamheter, bland annat Örebros flygplats, och Örebros största idrottsanläggning, Behrn Arena.

Lager- och logistikområden i Örebro

De viktigaste logistikområdena i Örebro är:

  • Pilängen: ett logistikområde som ligger i södra Örebro.
  • Törsjö: ett logistikområde som ligger i norra Örebro.
  • Mariebergsstaden: ett logistikområde som ligger i östra Örebro. 

Pilängen är ett logistikområde som ligger i södra Örebro. Området har ett strategiskt läge nära E18 och Örebro flygplats. Här finns bland annat lager för företag inom e-handel, industri, och livsmedel.

Törsjö är ett logistikområde som ligger i norra Örebro. Området har ett strategiskt läge nära E20 och Örebros hamn. Här finns bland annat lager för företag inom industri, livsmedel, och e-handel.

Mariebergsstaden är ett logistikområde som ligger i östra Örebro. Området har ett strategiskt läge nära E18 och Örebro flygplats. Här finns bland annat lager för företag inom e-handel, industri, och livsmedel.

Dessa logistikområden är viktiga för Örebros ekonomi. De skapar jobb och bidrar till stadens utveckling.

Mer information om näringslivet i Örebro

Om du söker lokaler i Örebro är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Örebro som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Örebro i denna guide: Örebros näringsliv: Starkt, diversifierat och växande.