Lager till salu i Norrköping

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Östergötland och lagerlokaler till investering i Östergötland. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Östergötland eller lagerlokaler i Östergötland til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Östergötland.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
1 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Norrköping under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Norrköping under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Norrköping på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Norrköping som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Norrköping som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Norrköping över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
23. juni 2024 1 0 0
22. juni 2024 1 0 0
21. juni 2024 1 0 0
20. juni 2024 1 0 0
19. juni 2024 1 0 0
18. juni 2024 1 0 0
17. juni 2024 1 0 0
16. juni 2024 1 0 0
15. juni 2024 1 0 0
14. juni 2024 1 0 0
13. juni 2024 1 0 0
12. juni 2024 1 0 0
11. juni 2024 1 0 0
10. juni 2024 1 0 0
9. juni 2024 1 0 0
8. juni 2024 1 0 0
7. juni 2024 1 0 0
6. juni 2024 1 0 0
5. juni 2024 1 0 0
4. juni 2024 1 0 0
3. juni 2024 1 0 0
2. juni 2024 1 0 0
1. juni 2024 1 0 0
31. maj 2024 1 0 0
30. maj 2024 1 0 0
29. maj 2024 1 0 0
28. maj 2024 1 0 0
27. maj 2024 1 0 0
26. maj 2024 1 0 0
25. maj 2024 1 0 0
24. maj 2024 1 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Norrköping

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Norrköping. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Norrköping över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Norrköping över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 1
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 0
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift ¤¤¤

Lagerlokaler till salu i Norrköping

Letar du efter lagerlokaler till salu Norrköping har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Norrköping

Letar du efter lager till salu i Norrköping har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Norrköping.

Värt att veta när du söker lager i Norrköping

Företag som vill transportera gods i Norrköping har ett antal olika alternativ att välja mellan. De vanligaste transportmedlen är väg, järnväg och sjöfart.

Vägtransport är det vanligaste transportmedlet i Norrköping. Staden är väl ansluten till det svenska vägnätet och har goda kommunikationer med omvärlden.

Företag som vill transportera gods med väg har ett antal olika speditörer att välja mellan. Speditörerna erbjuder olika typer av transporttjänster, bland annat styckegodstransport, partigodstransport och specialtransport.

Järnvägstransport är ett miljövänligt och effektivt transportmedel. Norrköping har en egen järnvägsstation som är ansluten till det svenska järnvägsnätet.

Företag som vill transportera gods med järnväg kan anlita ett järnvägsbolag eller en speditör. Järnvägsbolagen erbjuder direkta tågtransporter mellan Norrköping och andra städer i Sverige och Europa. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna järnvägstransporter till och från Norrköping.

Sjöfart är ett viktigt transportmedel för Norrköpings hamn. Hamnen är en viktig exporthamn för trävaror, stål och andra produkter.

Företag som vill transportera gods med sjöfart kan anlita ett rederi eller en speditör. Rederier erbjuder direkta fartygstransporter mellan Norrköping och andra hamnar i Sverige och världen. Speditörerna kan hjälpa företag att ordna sjötransporter till och från Norrköping.

De viktigaste områdena för företag i Norrköping är:

  • Linden: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 100 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoren för Stadium Sweden och Qstar Försäljning.
  • Spiral: Ett köpcentrum i centrala Norrköping med cirka 60 butiker och restauranger. Här finns bland annat huvudkontoret för Lantmännen Biorefineries.
  • Gamla stan: Norrköpings historiska stadskärna med många butiker, restauranger och kulturinstitutioner. Här finns bland annat huvudkontoret för Norrköpings kommun.

Utöver dessa områden finns det även ett antal företagsparker och industriområden i Norrköping.

Stadsdelar i Norrköping

De största och mest anmärkningsvärda stadsdelarna i Norrköping är:

  • Centrum: Norrköpings centrum är känt för sina många kulturinstitutioner, bland annat Norrköpings konstmuseum, Norrköpings stadsteater och Norrköpings konserthus och kongresscenter.
  • Norr: Norrköpings norra delar är kända för sina många parker och grönområden, bland annat Slottsparken, Linnéträdgården och Trädgårdsföreningen.
  • Söder: Norrköpings södra delar är kända för sina många villor och vackra naturmiljö.

Lager- och logistikområden i Norrköping

Norrköping är en viktig logistikhubb i Sverige, med flera stora logistikområden. De viktigaste områdena är:

  • Ingelsta Logistikpark: Ett stort logistikområde i norra Norrköping med cirka 100 000 kvadratmeter lageryta. Här finns bland annat lager för företag som Hemtex, Returpack-Burk Svenska och ABB.
  • Herstadberg Logistikpark: Ett nybyggt logistikområde i norr om Norrköping med cirka 660 000 kvadratmeter lageryta. Här kommer bland annat Postnord TPL, Almroths och Stadium att etablera sig.
  • Klinga Logistikpark: Ett logistikområde i södra Norrköping med cirka 50 000 kvadratmeter lageryta. Här finns bland annat lager för företag som Candyking och Bauhaus.

Dessa logistikområden är viktiga för Norrköpings ekonomi, och bidrar till att skapa jobb och tillväxt i regionen. De är också viktiga för att säkerställa att företag i Sverige och Norden har tillgång till effektiv logistik.

Mer information om Norrköping som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Norrköping är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Norrköping som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Norrköping i den här guiden: Norrköping: en guide för alla.