Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö

Du har sökt efter lokaler i Malmö.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler i Malmö.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.


Hitta lokal i Malmö

Letar du efter lokal i Malmö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö

Vår lokalersökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö som matchar dina sökkriterier.