Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Rosengård

Du har sökt efter lokaler i Malmö Rosengård. Mer info om lokaler i Malmö Rosengård .
Du har sökt efter lokaler i Malmö Rosengård. Mer info om lokaler i Malmö Rosengård .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Rosengård

Rosengård är beläget i den Östra stadsdelen och gränsar till stadsområdena Söder, Norr och Innerstaden. Denna stadsdel är ganska ny och omfattar fem huvudsakliga områdena; Apelgården, Kryddgården, Törnrosen, Örtagården och Herrgården. I Rosengård finns ett stort antal flerbostadshus som växte fram under 1960- och 1970-talet, och många av dem omger Rosengårds Centrum.


Hitta lokal i Malmö Rosengård

Letar du efter lokal i Malmö Rosengård? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Rosengård som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Rosengård - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Rosengård,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Rosengård

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Rosengård. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Rosengård som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Malmö Rosengård?

I Malmö Rosengård hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Malmö Rosengård baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö Rosengård kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Malmö Rosengård?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Malmö Rosengård.

Hur mycket kostar ett lokal i Malmö Rosengård?

Priset på ett lokal i Malmö Rosengård beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Malmö Rosengård.