Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Oxie

Du har sökt efter lokaler i Malmö Oxie. Mer info om lokaler i Malmö Oxie .
Du har sökt efter lokaler i Malmö Oxie. Mer info om lokaler i Malmö Oxie .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Oxie

Oxie tillhör stadsområdet Söder och området är främst en villabebyggelse. Oxie ligger ca 10 km sydost om centrala Malmö och anses därför som en förort. Här finns de populära golfklubbarna Rönnebäcks Golfklubb och Sofiedals Golfklubb.


Hitta lokal i Malmö Oxie

Letar du efter lokal i Malmö Oxie? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Oxie som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Oxie - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Oxie,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Oxie

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Oxie. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Oxie som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Malmö Oxie?

I Malmö Oxie hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Malmö Oxie baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö Oxie kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Malmö Oxie?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Malmö Oxie.

Hur mycket kostar ett lokal i Malmö Oxie?

Priset på ett lokal i Malmö Oxie beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Malmö Oxie.