Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Kirseberg

Du har sökt efter lokaler i Malmö Kirseberg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler i Malmö Kirseberg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Kirseberg

Kirseberg tillhör den Norra stadsdelen och området expanderade snabbt redan i början på 1900-talet. Det är idag en av Malmös äldsta arbetarförstäder. Här bor ca 14 000 människor och i området finns ett flertal parker.


Hitta lokal i Malmö Kirseberg

Letar du efter lokal i Malmö Kirseberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Kirseberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Kirseberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Kirseberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Kirseberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Kirseberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Kirseberg som matchar dina sökkriterier.