Filtrera sökning
m2
 - 
m2

Verksamheter som söker lokaler i Stockholm Östermalm

Du har sökt efter verksamheter som söker lokaler som uthyres i Stockholm Östermalm .
Filtrera de sökande via filtret till vänster.
Ska du hyra ut lokaler? Tryck här och hitta en hyresgäst!
Jag söker Butik för uthyrning i Sundbyberg, Stockholm Östermalm
Jag söker Butik för uthyrning i Sundbyberg, Stockholm Östermalm Jag söker Butik för uthyrning i Sundbyberg, Stockholm Östermalm
Lokalen ska ha förutom salongsdelen ha ett extra rum, separat kök stora fönster vara fräsch. Bra läge
  Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Showroom för uthyrning i Sollentuna, Sundbyberg, Solna m.fl.
  Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Showroom för uthyrning i Sollentuna, Sundbyberg, Solna m.fl. Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Showroom för uthyrning i Sollentuna, Sundbyberg, Solna m.fl.
  Hej söker lokal lämplig som verkstad för möbelsnickeri. Jag behöver ninst 20-30 kvm men som nystartad vill man också ha överkomlig hyra AimInterior Ltd ligger för regist...
   Jag söker Lager för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl.
   Jag söker Lager för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl. Jag söker Lager för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl.
   Jag söker just nu en lokal för att ha en idrottsverksamhet i som ligger helst i Stockholm eller Göteborg, gärna i ett verksamhetsfullt område (som Erikslund-område i Väster...
    Jag söker Klinik för uthyrning i Stockholm Östermalm
    Jag söker Klinik för uthyrning i Stockholm Östermalm Jag söker Klinik för uthyrning i Stockholm Östermalm
    Vi letar efter lokal i östermalm området, runt sofiahemmet, valhallavägen osv. Lokalen ska används som vårdlokar. yta på ca 200kvm, med tillträde mars 2022. I närhet av lok...
     Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Butik för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl.
     Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Butik för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl. Jag söker Lager, Verkstad/Produktion, Butik för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Vasastaden m.fl.
     Lokalen ska användas till silver kurs verksamhet, det är viktigt att det ligger nära anslutet till kollektiv trafik, med goda parkerings möjligheter är en plus. Det ska int...
      Jag söker Verkstad/Produktion för uthyrning i Tyresö, Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen m.fl.
      Jag söker Verkstad/Produktion för uthyrning i Tyresö, Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen m.fl. Jag söker Verkstad/Produktion för uthyrning i Tyresö, Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen m.fl.
      Jag vill ha en mindre lokal för att börja min verksamhet . Jag kommer jobba med bilplåts och svets samt rostlagning . Lokalen ska vara ungefär 50-60 kvm och ska ligger i ...
       Jag söker Restaurang för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Östermalm m.fl.
       Jag söker Restaurang för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Östermalm m.fl. Jag söker Restaurang för uthyrning i Stockholm Innerstad, Stockholm Kungsholmen, Stockholm Östermalm m.fl.
       Jag önskar en lokal som idag är anpassad för restaurangverksamhet eller som kan byggas om till det. Önskar även att kvällsöppet/nattöppet är ok.
        Jag söker Butik, Showroom för uthyrning i Järfälla, Sundbyberg, Solna m.fl.
        Jag söker Butik, Showroom för uthyrning i Järfälla, Sundbyberg, Solna m.fl. Jag söker Butik, Showroom för uthyrning i Järfälla, Sundbyberg, Solna m.fl.
        Vi har en online butik och en fysisk butik. Vi önskar en butikslokal där det också går att kombinera med postorder.
         Jag söker Lager för uthyrning i Järfälla, Ekerö, Huddinge m.fl.
         Jag söker Lager för uthyrning i Järfälla, Ekerö, Huddinge m.fl. Jag söker Lager för uthyrning i Järfälla, Ekerö, Huddinge m.fl.
         Takhöjd minst 6 m. Lämplig att göra om till padelhall. Lager/verkstad/showroom bör ha bäst förutsättningar. Stockholms län.