Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Landskrona

Hitta din nya lokal i Landskrona på listan med lediga lokaler i Landskrona nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Landskrona, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Landskrona. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Landskrona

Du har sökt efter lokaler i Landskrona.
Mer info om lokaler i Landskrona .
Du har sökt efter lokaler i Landskrona.
Mer info om lokaler i Landskrona .

Hitta lokal att hyra i Landskrona

Letar du efter lokal i Landskrona? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Landskrona som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Landskrona - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Landskrona,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Landskrona

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Landskrona. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Landskrona som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Landskrona

Landskrona ligger drygt 3 mil nordväst om Lund. "Vad här är vackert, just nu. Man kunde bjuda hit folk och låta dem betala för att få sitta vid vår strand och se sundet." - de vackra orden skrev Selma Lagerlöf om Landskrona under tiden som hon var bosatt i Landskrona på sena 1800-talet. Landskrona ligger beläget vid Öresund och vissa klara dagar kan man se ända till Köpenhamn och Öresundsbron. I kulturväg finns det flera populära återkommande evanemang varje år, exempel på dessa är Kulturnatten, Landskronagalan och Landskrona Trädgårsgille. Staden har en lång historia som industristad där varvet har spelat en betydande roll för området. Ett sockerimperium och flygplanstillverkning har också satt sina spår i staden. Idag har staden ett god företagsklimat tack vare ett väl utbyggt vägnät, en hamn, goda tåg- och flygförbindelser samt ett välutvecklat IT- och telenät. Näringslivet präglas idag av tillverkningsindustrin där de största områdena är maskin, transportmedel, livsmedel, metall, gummi och plast. Andelen tjänsteföretag är relativt låg i Landskrona. Företag som har valt att placera sina verksamheter i staden, och som även är stora arbetsgivare, är DSV AB, Enercon och Santa Maria AB.