Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Luleå

Hitta din nya lokal i Luleå på listan med lediga lokaler i Luleå nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Luleå, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Luleå. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Luleå

Du har sökt efter lokaler i Luleå.
Mer info om lokaler i Luleå .
Du har sökt efter lokaler i Luleå.
Mer info om lokaler i Luleå .

Hitta lokal att hyra i Luleå

Letar du efter lokal i Luleå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Luleå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Luleå - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Luleå,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Luleå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Luleå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Luleå som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Luleå

Drygt 25 mil norr om Umeå ligger Luleå. Staden har ett rikt aktivitetsliv både inomhus och utomhus. Luleås natur med bland annat Luleås skärgård erbjuder fantastiska utomhusmöjligheter så som kajak och fiske. Annars är skidåkning en populär aktivtet vintertid. I kulturväg erbjuds exempelvis Kulturens hus, Luleå Hamnfestival och Musikens makt i staden. Luleå stad sattes på världskartan när Facebook valde att investera i sitt första datacentrum utanför USA. Investeringen ledde till att andra företag fick upp ögonen för staden, Luleå Tekniska Universitet har fått en ökning med 18 procent på sina ansökningar och Luleå Science Park har fått en ökning med 25 procent med nyetablerade företag. Det finns tre shoppinggallerior i staden; Shopping, Strand Galleria och Smedjan. Utanför Luleå ligger även köpcentret Storheden. Näringslivet i staden är utöver detta en blandning av industri, utbildning, forskning, offentliga och privata tjänster samt handel och service. År 2015 rankades Luleå till att erbjuda länets bästa företagsklimat, efter en undersåokning som Svenskt Näringsliv presenterat. I nordvästra Luleå finns flera industriområden. Exempel på dessa är Bergnäsets industriområde och Skutvikens industriområde. Företag som har valt att placera sina huvudkontor i området är LKAB, Max Hamburgarerestauranger och Vattenfall vattenkraft AB.