Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Malmö Rosengård

Hitta din nya lokal i Malmö Rosengård på listan med lediga lokaler i Malmö Rosengård nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Malmö Rosengård, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Malmö Rosengård. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Malmö Rosengård

Du har sökt efter lokaler i Malmö Rosengård.
Mer info om lokaler i Malmö Rosengård .
Du har sökt efter lokaler i Malmö Rosengård.
Mer info om lokaler i Malmö Rosengård .

Hitta lokal att hyra i Malmö Rosengård

Letar du efter lokal i Malmö Rosengård? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Rosengård som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Malmö Rosengård - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Rosengård,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Rosengård

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Rosengård. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Rosengård som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Malmö Rosengård

Rosengård är beläget i den Östra stadsdelen och gränsar till stadsområdena Söder, Norr och Innerstaden. Denna stadsdel är ganska ny och omfattar fem huvudsakliga områdena; Apelgården, Kryddgården, Törnrosen, Örtagården och Herrgården. I Rosengård finns ett stort antal flerbostadshus som växte fram under 1960- och 1970-talet, och många av dem omger Rosengårds Centrum.