Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontorshotell i Umeå

Hitta kontorshotell i Umeå på listan med lediga kontorshotell i Umeå nedan. Vi har ett stort urval av kontorshotell i Umeå, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontorshotell i Umeå. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontorshotell att hyra i Umeå

Du har sökt efter Kontorshotell i Umeå.
Mer info om kontorshotell i Umeå.
Du har sökt efter Kontorshotell i Umeå.
Mer info om kontorshotell i Umeå.

Hitta kontorshotell i Umeå

Letar du efter kontorshotell i  Umeå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell i Umeå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontorshotell i Umeå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell i Umeå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontorshotell i Umeå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell i Umeå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell i Umeå som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontorshotell i Umeå

Var staden fått sitt namn ifrån är inte en fråga som alla enats om. Den mest vanligen accepterade uppfattningen är att namnet har sitt ursprung i det fornnordiska ordet Úma, som betyder dånande eller tjutande, och därmed användes som en beskrivning av Umeälven. En alternativ uppfattning är att namnet härstammar från Ymer och att Umeå därmed är vad som omnämndes som Ymisland i den isländska fornaldarsagan Hervararsagan från 1200-talet. Något som däremot inte går att motsätta sig är att stadens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden då hällristningar från cirka 3 000 f. Kr. är funna i området. Staden har flertalet gånger i historien brunnit ned till marken på grund av krig och förstörelse. Under återuppbyggnaden efter Stadsbranden i Umeå år 1888 beslöts att gatorna skulle vara bredare och att björkar skulle planteras längs med alla gator och med detta föddes Björkarnas stad. Sedan Umeå universitet invigdes år 1965 har befolkningen i staden mer än fördubblats och inneburit att medelåldern för stadens invånare ligger flera år under riksgenomsnittet. Förutom av universitetet lockas folk till staden på grund av dess vädermässiga mångfald i form av riktiga snövintrar kombinerat med soliga strandsomrar. Staden är också präglad av kultur vilket gör sig påmint av alla muséer, Umeå jazzfestival, och inte minst Norrlandsoperan.