Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontor i Nykvarn

Hitta kontor i Nykvarn på listan med lediga kontorslokaler i Nykvarn nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Nykvarn, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Nykvarn. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontor att hyra i Nykvarn

Du har sökt efter Kontorslokaler i Nykvarn.
Mer info om kontor i Nykvarn.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Nykvarn.
Mer info om kontor i Nykvarn.

Hitta kontor i Nykvarn

Letar du efter kontor i  Nykvarn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Nykvarn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Nykvarn på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Nykvarn, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Nykvarn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Nykvarn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Nykvarn som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontor i Nykvarn

Cirka 15 kilometer väster om Södertälje ligger Nykvarn. Nykvarn har något som lockar alla, alltifrån vacker och lugna naturområden till aktiviteter för hela familjen. Här kan du spela golf, rida häst eller bada i en av Sveriges renaste sjöar. Den mest kända aktiviteten i området är Taxinge Slott med sitt kak- och tårtbord med över 50 olika godsaker. En av de främsta fördelarna med Nykvarn är det strategiska läget och närheten till Mälarområdet med hela 3,5 miljoner människor. I kommunikationsväg är det bland annat möjligt att åka till Stockholm via Svealandsbanan på endast 28 minuter. Europaväg 20 löper strax utanför Nykvarn. I Nykvarn finns det 800 registrerade anställda, av dessa har endast 20 fler än 10 anställda. Exempel på dessa är Volkswagen och Tikkurila. De flesta är små företag med inriktning på service. Värt att nämna är att Nykvarn kommun är en del av regionala Stockholm Business Alliance under varumärket Stockholm the Capital of Scandinavia.