Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontor i Växjö

Hitta kontor i Växjö på listan med lediga kontorslokaler i Växjö nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Växjö, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Växjö. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontor att hyra i Växjö

Du har sökt efter kontor i Växjö.
Mer info om kontor i Växjö.
Du har sökt efter kontor i Växjö.
Mer info om kontor i Växjö.

Hitta kontor i Växjö

Letar du efter kontor i  Växjö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Växjö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Växjö på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Växjö, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Växjö

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Växjö. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Växjö som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontor i Växjö

Växjö är en tätort i södra Småland med över 85 000 invandare. Staden bjuder på en bra kombination av storstadspuls och småstadsidyll, samtidigt som det är en universitetsstad. Många av invånarna har ett gott rykte för att värna om miljön. Växjö anses faktiskt vara Europas grönaste stad!

Linnéuniversitet är en stor del av Växjö stad och vikten av utbildning har länge präglat staden. Många av studenterna bor på campus med det finns goda möjligheterna att bo inne i stadskärnan. Inom campusområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer och grönområden. Campus är med andra ord den perfekta mötesplatsen för alla studenter med diverse intressen. Linnéuniversitet har starka samarbeten med näringslivet och spelar stor roll för stadens utveckling. I Växjö finns det ca 7 000 registrerade företag, framförallt inom IT- och tjänstesektorn.