Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Kontor i Karlshamn

Hitta kontor i Karlshamn på listan med lediga kontorslokaler i Karlshamn nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Karlshamn, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Karlshamn. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Kontor att hyra i Karlshamn

Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlshamn.
Mer info om kontor i Karlshamn.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlshamn.
Mer info om kontor i Karlshamn.

Hitta kontor i Karlshamn

Letar du efter kontor i  Karlshamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Karlshamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Karlshamn på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Karlshamn, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Karlshamn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Karlshamn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Karlshamn som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du söker kontor i Karlshamn

9 mil söder om Vaxjö ligger Karlshamn. Karlshamn ligger vackert beläget vid den Blekingska skärdgården i Sverigs södra del. I staden finns det flera grundskolor, två gymnasieskolor, vuxen- och yrkesutbildningar samt en musikskola. Karlshamn erbjuder många olika typer av aktiviteter, bland annat skärgård, lax och festivaler. Stadskärnan innehåller charmiga gågator, mysiga caféer och ett stort utbud av restauranger och pubar. De mest besökta sevärdheterna är Science Center Kreativum, Eriksberg vilt- och naturpark, Laxens hus i Mörrum och Tjärö. Karlshamn har även ett rikt föreningsliv med ett brett spekrum av olika intressen och kategorier. I staden är storindustrin, handeln och småföretagen verksamma sida vid sida. Här finns det alltifrån producenter av badkar till tillverkare av vegetabiliska oljor. Det finns många olika typer av föreningar och nätverk som ämnar att skapa ett fördelaktig företagsklimat för verksamheterna i Karlshamn. Ett exempel på detta är Halda utvecklingscentrum som tillhandahåller företag som tillverkar, utvecklar eller tillverkar inom teknikområdena finmekanik, elektronik och datorteknik. Ett annat exempel är Netport Science Park. Karlshamn har ett bra geografiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Miljövänlig tågtrafik till Malmö/Köpenhamn/Kastrup med flera dagliga angångar och från flygplatsen i Ronneby är det möjligt att flyga till Stockholm på en timme. Dessutom löper E22 strax utanför staden. Karlshamn ligger alltså ett stenkast från händelsernas centrum.