Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Värnamo

Hitta din nya lokal i Värnamo på listan med lediga lokaler i Värnamo nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Värnamo, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Värnamo. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Värnamo

Du har sökt efter lokaler i Värnamo.
Mer info om lokaler i Värnamo .
Du har sökt efter lokaler i Värnamo.
Mer info om lokaler i Värnamo .

Hitta lokal att hyra i Värnamo

Letar du efter lokal i Värnamo? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Värnamo som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Värnamo - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Värnamo,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Värnamo

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Värnamo. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Värnamo som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Värnamo

Drygt 6 mil nordväst om Växjö ligger Värnamo. Det finns flera grundskolor i Värnamo, två gymnasieskolor samt en högskola och en folkhögskola. I kulturväg erbjuder staden många alternativ. Några av de mest populära är Bruno Mathssons center, Vandalorum och Store Mosse. Vandalorum är en konsthall med fokus på internationell samtidskonst och design. Vandalorum öppnade 2011. Men den i särklass mest besökta plats i Värnamo är Apladalen, en naturpark med lummiga stigar och orörd natur. Populära sporter i området är golf, fotboll och brottning.  
Nästan 35% av näringslivet i Värnamo betsår av tillverkningsindustrin. Det finns cirka 400 registrerade företag verksamma inom tillverkningsindustrin i staden. Industrin är kraftig exportinriktad, mycket tack vare E4:an och riksväg 27. Precis som andra delar av Småland präglas även Värnamo av möbeltillverkning. Mellan 1890 och 1960 fanns det inte mindre än 60 fabriker i staden. Andra stora branscher inom tillverkning är gummi-, plast-, metall-, pappers-, och maskinindustri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter. Bland annat är Värnamo en järnvägsknut och Europaväg 4 löper strax utanför Värnamo. Utöver detta löper betydande riksvägar och länsvägar i nära anslutning till staden.