Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Göteborg Johanneberg

Hitta din nya lokal i Göteborg Johanneberg på listan med lediga lokaler i Göteborg Johanneberg nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Göteborg Johanneberg, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Göteborg Johanneberg. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Göteborg Johanneberg

Du har sökt efter lokaler i Göteborg Johanneberg.
Mer info om lokaler i Göteborg Johanneberg .
Du har sökt efter lokaler i Göteborg Johanneberg.
Mer info om lokaler i Göteborg Johanneberg .

Hitta lokal att hyra i Göteborg Johanneberg

Letar du efter lokal i Göteborg Johanneberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Göteborg Johanneberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Göteborg Johanneberg - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Göteborg Johanneberg,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Göteborg Johanneberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Göteborg Johanneberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Göteborg Johanneberg som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Göteborg Johanneberg

Johanneberg är beläget i den södra delen av centrala Göteborg. Området är karakteriserat av funkishus och många sluttningar. Området är en lugn plats med gångavstånd till ett flertal grönområden, häribland Johannebergsparken. Med en kort promenad kan man ta sig till Göteborg city. I Johanneberg finner du också skolorna Chalmers och andra universitet. Johanneberg är därför en populär plats för många studenter.