Filtrera sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta
Filtrera sökningSök

Lokaler i Falun

Hitta din nya lokal i Falun på listan med lediga lokaler i Falun nedan. Vi har ett stort urval av lokaler i Falun, och är alltid uppdaterade med nya, lediga lokaler i Falun. Vi är den stora sökmotorn och portalen inom området, så du kan tryggt börja din sökning här. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.
Se också: Lediga lokaler att hyra i Falun

Du har sökt efter lokaler i Falun.
Mer info om lokaler i Falun .
Du har sökt efter lokaler i Falun.
Mer info om lokaler i Falun .

Hitta lokal att hyra i Falun

Letar du efter lokal i Falun? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Falun som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Falun - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Falun,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Falun

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Falun. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Falun som matchar dina sökkriterier.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Falun

Falun är en tätort i Dalarna med ca 37 000 invånare. Staden vad tidigare känd för sin koppar men är idag en viktig industristad i Sverige. Genom Falun rinner Falunån och delar staden i två delar. Sydväst om ån ligger Falu koppargruva, och därför kallas denna sida för ”den gruvliga sidan”. På den andra sidan, nordost om ån, är många bostadsområden belägna, präglad av villor och grönområden. Denna sida kallas därför "den ljuvliga sidan”. Öster om ån finns Faluns stadskärna. Här finns en rad olika smågator och butiker.