Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lager i Svedala

Du har sökt efter Lager i Svedala.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Lager i Svedala.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerlager i Svedala

Cirka 25 kilometer söder om Lund och 20 kilometer öster om Malmö ligger Svedala. Svedala uppstod efter tillkomsten av järnvärgarna Malmö-Ystad samt Lund-Trelleborg. På så vis blev Svedala en järnvägsknut och flera industrier fördes till Svedala. Svedala benämns som "Staden på landet", eftersom Svedala har en touch av storstadskänsla samtidigt som staden är vackert beläget på den skånska slätten. Svedala erbjuder många aktiviteter som bland annat bad, cykling, fiske, fiske golf och hästar. Vintertid finns det även möjlighet till skidspår. Sandvik SRP är en stor arbetsgivare i Svedala och betydande orsak till ortens utveckling. Sandvik SRP tillverkar krossar och siktar och säljer krossanläggningar. Andra stora arbetsgivare i kommunen är Malmö Airport och Svedala kommun. Totalt finns det 1800 registrerade företag i Svedala kommun. En av Svedalas främsta fördelar utifrån ett företagsperspektiv är den goda infrastrukturen i området. Närheten till E65, pendeltåg och regionbussar och flera flygplatser underlättar transportmöjligeheterna. Utöver dessa ligger även Malmö, Köpenhamn och hamnar i Ystad och Trelleborg inom några mils radie.


Hitta lager i Svedala

Letar du efter lager i Svedala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lager , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lager i Svedala som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager i Svedala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager i Svedala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager i Svedala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager i Svedala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager i Svedala som matchar dina sökkriterier.