Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Växjö

Du har sökt efter lokaler i Växjö. Mer info om lokaler i Växjö .
Du har sökt efter lokaler i Växjö. Mer info om lokaler i Växjö .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Växjö

Växjö är en tätort i södra Småland med över 85 000 invandare. Staden bjuder på en bra kombination av storstadspuls och småstadsidyll, samtidigt som det är en universitetsstad. Många av invånarna har ett gott rykte för att värna om miljön. Växjö anses faktiskt vara Europas grönaste stad!

Linnéuniversitet är en stor del av Växjö stad och vikten av utbildning har länge präglat staden. Många av studenterna bor på campus med det finns goda möjligheterna att bo inne i stadskärnan. Inom campusområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer och grönområden. Campus är med andra ord den perfekta mötesplatsen för alla studenter med diverse intressen. Linnéuniversitet har starka samarbeten med näringslivet och spelar stor roll för stadens utveckling. I Växjö finns det ca 7 000 registrerade företag, framförallt inom IT- och tjänstesektorn.


Hitta lokal i Växjö

Letar du efter lokal i Växjö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Växjö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Växjö - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Växjö,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Växjö

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Växjö. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Växjö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Växjö?

I Växjö hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Växjö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Växjö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Växjö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Växjö.

Hur mycket kostar ett lokal i Växjö?

Priset på ett lokal i Växjö beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Växjö.