Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler i Eskilstuna

Du har sökt efter Kontorslokaler i Eskilstuna.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Eskilstuna.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Eskilstuna

Eskilstuna har fått sitt namn efter en Tuna, en forn handelsplats och från Sankt Eskil, en engelsk munk som avrättades i Strängnäs i slutet på 1000-talet. I Eskilstuna kommun har drygt 100 000 invånare och i Eskilstuna stad bor det cirka 70 000 personer. Detta gör staden till Sveriges 14:e största stad, sett till befolkningen. Ett återkommande populärt event varje år är Eskilstuna Springspride, en parad där HBTQ-rörelsen står i fokus.Några kända profiler från Eskilstuna är popgruppen Kent, Maria Wetterstrand, Fredrik Lindström och Yvonne Ryding. En rolig anekdot om Klosters Kyrka i Eskilstuna är att klockorna endast pekar i sydlig och västlig riktning. Detta eftersom aritekten trodde att bänderna som bodde norr och öst om kyrkan inte behövde en klocka förr i tiden.

Genom Eskilstuna rinner Eskilstunaån, en å som förbinder vattenflödet mellan Mälaren i norr och Hjälmaren i söder. Eskilstuna är beläget mitt i Sverige längs motorvägen E20. Det geografiska läget i kombination av välutvecklad infrastruktur gör Eskilstuna till en stad som intresserar många företag och branscher. Eskilstuna erbjuder flera kommunikationsmöjligheter; flyg, järnväg, motorväg (E20) och staden har en kraftfull kombiterminal. Båda sjöarna Mälaren och Hjälmaren ligger inom ett par mil och erbjuder under sommartid fina badmöjligheter. Högsta medeltemeratur i juli är 22°C och lägsta medeltemeratur i i februari är -7°C.


Hitta kontor i Eskilstuna

Letar du efter kontor i Eskilstuna? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Eskilstuna som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Eskilstuna på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Eskilstuna, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Eskilstuna

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Eskilstuna. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Eskilstuna som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Eskilstuna?

I Eskilstuna hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Eskilstuna baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Eskilstuna kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Eskilstuna?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Eskilstuna.

Hur mycket kostar ett lokal i Eskilstuna?

Priset på ett lokal i Eskilstuna beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Eskilstuna.