Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor i Västerås

Du har sökt efter Kontor i Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor i Västerås.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Västerås

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.


Hitta kontor i Västerås

Letar du efter kontor i Västerås? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor i Västerås som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Västerås på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Västerås, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Västerås

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Västerås. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Västerås som matchar dina sökkriterier.