Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor i Karlstad

Hitta kontor i Karlstad på listan med lediga kontorslokaler i Karlstad nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Karlstad, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Karlstad. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.

Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlstad. Mer info om kontor i Karlstad.
Du har sökt efter Kontorslokaler i Karlstad. Mer info om kontor i Karlstad.

Hitta kontor i Karlstad på listan med lediga kontorslokaler i Karlstad nedan. Vi har ett stort urval av kontorslokaler i Karlstad, och är alltid uppdaterade med nya, lediga kontor i Karlstad. Tryck på "Läs mer" under den enskilda lokalen för att få mer information om lokalen.


Värt att veta när du söker kontor i Karlstad

Karlstad räknas till Sveriges 16:e största tätort och är beläget vid Vänerns norra strand. Genom Karlstad ringlar sig Karlaälven som mynnar ut i Värnen. Karlstad, eller Carlstad som staden tidigare hette, fick sitt namn av Karl IX. Med sina 19 000 invånare är Karlstad Sveriges 19:e största stad. Värmland, och Karlstad i synnerhet, är känd för sina skalder och däribland Gustaf Fröding. Andra kulturella arrangemang i staden är Värmlandsoperan och Scalateatern i Karlstad. Stadens stolthet heter Färjestad BK och är ett ishockeylag som har vunnit 9 SM-guld sedan mellan år 1981 och 2011. Karlstads Universitet erbjuder utbildning och forskning bland annat inom områdena teknik, humaniora och vård. Sedan 2009 har universitetet även status som handelshögskola. Värt att nämna är att Karlstad har den glada solen som symbol. Detta eftersom Karlstad ofta ligger i toppen av flest soltimmar per år samt efter en mycket gästvänlig servetris vid namn Eva-Lisa Holtz verksam i Karlstad tidigt 1800-tal.

Genom Karlstad löper motorvägen E18. Dessutom är det lätt att ta sig från Karlstad till vägarna E45, väg 61, 62 och 63. Andra kommunikationsmöjligheter till och från Karlstad är med tåg eller med flygtrafik samt båttrafik. Medeltemperaturen i januari ligger mellan -2°C och -10°C och under juli månad mellan 13°C och 16°C. Annars är Karlstad, som ovan nämnt, känd för att ligga i Sverigetoppen med antal soltimmar per år. 


Hitta kontor i Karlstad

Letar du efter kontor i  Karlstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler i Karlstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga kontor i Karlstad på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Karlstad, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om kontor i Karlstad

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Karlstad. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Karlstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Karlstad?

I Karlstad hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Karlstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Karlstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Karlstad.

Hur mycket kostar ett lokal i Karlstad?

Priset på ett lokal i Karlstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Karlstad.