Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor i Helsingborg

Du har sökt efter Kontor i Helsingborg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor i Helsingborg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Helsingborg

Sedan IKEA flyttade i från Helsingborg år 2015 finns inte längre några riktigt stora aktörer som dominerar industrin i staden. Istället är hela industrin uppdelad bland ett stort urval av mindre aktörer. De mest etablerade företagsbranscherna i Helsingborg är i dagsläget kommunikationer, handel, kemi och läkemedel. Den intensivt trafikerade hamnen och det i övrigt goda läget har också givit goda förutsättningar för åkerier och distributionscentraler. Numera går två rederier över Öresund, varav ett har avgångar alla tider på dygnet.


Hitta kontor i Helsingborg

Letar du efter kontor i Helsingborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor i Helsingborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Helsingborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Helsingborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Helsingborg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Helsingborg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Helsingborg som matchar dina sökkriterier.