Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor i Örebro

Du har sökt efter Kontor i Örebro.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor i Örebro.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Örebro

Örebros geografiska läge gör det till en perfekt handels- och logistikstad. Staden är strategiskt placerad i centrum av Svealand med relativt kort avstånd till Stockholm, Göteborg och Oslo. De största arbetsgivarna bland privatägda företag i Örebro är omsorgsföretaget Humana Assistans, industriföretaget Atlas Copco och Postnord. Som i många andra handelsstäder finns flera stora köpcentrum i Örebro som det centralt belägna Aspholmen, samt Marieberg köpcentrum som ligger strax söder om staden.


Hitta kontor i Örebro

Letar du efter kontor i Örebro? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor i Örebro som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Örebro på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Örebro, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Örebro

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Örebro. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Örebro som matchar dina sökkriterier.