Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda

Du har sökt efter Kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Göteborg Örgryte-Härlanda

Örgryte-Härlanda slogs samman till en gemensam stadsdel i 2011, innan dess var det alltså två separata stadsdelar bland de totalt dåvarande 21 stadsdelarna i Göteborg. Både Örgryte och Härlanda ligger strax öster om stadens mest centrala delar och angränsar till såväl Korsvägen, Liseberg och Svenska mässan. I Örgryte-Härlanda finner man många gamla landshövdingshus och många små bagerier och caféer. Här finns det gott om kultur, där det gamla fängelset har gjorts om till ett centra för kultur och events. Medans Örgryte främst förknippas med sina fina kvarter och med fotbollslaget Örgryte IF förknippas Härlanda ofta med den populära badsjön Härlanda tjärn. Just Härlanda har även en lång historia som åtminstone sträcker sig hela väven tillbaka till 1100-talet, som Härlanda kyrkoruin dateras till. Även Örgrytes historia sträcker sig långt tillbaka i tiden och har anor redan från medeltiden. 1922 förenades socknen med Göteborg och Örgryte blev istället en stadsdel. Örgryte-Härlanda ligger inte långt ifrån stadens mest centrala delar och nås enkelt med offentliga tansporter. Flertalet spårvagns- och busslinjer kör genom området och förstärker bilden av området som ett populärt bostadsområde nära till stan. Här finns även det bland Göteborgarna populära området Delsjön som är ett naturområde i utkanten av Örgryte-Härlanda och lockar många motionsutövare året runt. På sommaren är Delsjön dessutom en populär utflykt bland badsugna Göteborgare.


Hitta kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda

Letar du efter kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor i Göteborg Örgryte-Härlanda som matchar dina sökkriterier.