Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Kirseberg

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Malmö Kirseberg.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Malmö Kirseberg.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal i Malmö Kirseberg

Kirseberg tillhör den Norra stadsdelen och området expanderade snabbt redan i början på 1900-talet. Det är idag en av Malmös äldsta arbetarförstäder. Här bor ca 14 000 människor och i området finns ett flertal parker.


Hitta lokal i Malmö Kirseberg

Letar du efter lokal i Malmö Kirseberg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Kirseberg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Malmö Kirseberg - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Kirseberg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Malmö Kirseberg

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Kirseberg. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Kirseberg som matchar dina sökkriterier.