Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lager för uthyrning i Ljungby

Du har sökt efter Lager som uthyres i Ljungby.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Lager som uthyres i Ljungby.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerlager i Ljungby

Drygt 7 mil öster om Halmstad ligger Ljungby. De centrala delarna i Ljungby är byggt i ett rutmönster med järnvägen, och några vägar löper parallellt med den på diagonalen. Värt att nämna är dock att järnvägen inte används och är uppbruten på flera ställen. I centrum finns några av de traditionella kedjorna så som Kapp Ahl, Lindex och Dressman. I staden ligger även Ljungby Lasarett som är ett akutsjukhus med vårdavdelningar, operationsavdelning samt ett sort antal specialistmottagningar. Exempel på företag som är etablerade i Ljungby är Svetruck, Wascator och Electrolux. Dessa företag är verksamma inom truck-, tvättmaskin och vitvaruindustrin. Vid E4:an södra infart mot Ljungby finns det ett handelsområdet Ljungby Porten. Där finns bland annat CityGross, Jysk, Intersport, Elgiganten och Biltema. Området expanderar och byggs successivt ut för varje år. I kommunikationsväg löper Europaväg 4 strax utanför Ljungby och det finns goda bussförbindelser i området. Närmaste tågstation är Alvesta, en av Sveriges klassiska järnvägsknutar. Ljungbys närmaste flygplatser ligger i Halmstad, Jönköping och Växjö. Ljungby har även en mindre flygplats 13 km norr om stadskärnan. Dock används flygplatsen inte till reguljärflyg eller godstrafik, utan till taxiflyg och sportflyg.


Hitta lager att hyra i Ljungby

Letar du efter lager att hyra i Ljungby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lager som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lager att hyra i Ljungby som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager att hyra i Ljungby på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager att hyra i Ljungby, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager att hyra i Ljungby

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager att hyra i Ljungby. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager att hyra i Ljungby som matchar dina sökkriterier.