Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Härnösand

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Härnösand.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Härnösand.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Härnösand

Drygt 5 mil norr om Sundsvall längs E4:an ligger Härnösand. Härnösand ses ofta som södra ingången till naturarvet Höga Kusten. Staden är omringad av vacker natur i form av skog, branta kuster och skärgård. Området erbjuder många aktivteter, både inomhus och utomhus. Exempel på dessa är stadens museum och stadens friluftsaktiviteter så som kanoting, skidåkning och hiking. I utbildningsväg finns flera grundskolor och på högre nivå även campus Härnösand som är en del av Mittuniversitetet. Närmsta sjukhus finns i Sundsvall. Staden har präglats av rikt industriliv med fokus på varvsindustri och sjöfart. Idag domineras arbetslivet dock av offentlig verksamhet och tillverkningsindustrin har minskat under de senaste decennierna. Exempel på offentliga verksamheter i staden är Mittuniversitetet, länsstyrelsen och Specialpedagogiska skolmyndigheten. Exempel på privata företag är Com Hem, Logosol och SCA Bionorr.


Hitta kontor att hyra i Härnösand

Letar du efter kontor att hyra i Härnösand? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Härnösand som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Härnösand på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Härnösand, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Härnösand

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Härnösand. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Härnösand som matchar dina sökkriterier.